HTML

Socialweb.blog.hu

Egyszer volt, hol nem volt, a wave tengerén túl, a facebook hegyeken át, ahol már csak a twitter madár költ, volt egyszer egy blog, amely lelkesen gyűjtötte a hazai és a külföldi híreket a social media témakörben.

RSS

Friends

Hasznos prezentációk

Licenc

Creative Commons Licenc

Linkblog

Keresés a magyar csiripelők között

2009.08.23. 18:30 gored

A social media alapja, hogy párbeszédbe kell elegyednünk a célcsoportunkkal, meg kell hallgatnunk véleményeiket, válaszolnunk kell kérdéseikre, ápolnunk kell a kapcsolatot velük. Erre az egyik leggyakrabban használt eszköz a Twitter. Nézzük meg milyen lehetőségeink vannak, ha a magyar twitteresek között szeretnénk megtalálni azokat az embereket, akik számunkra hasznosak lehetnek a magyar weben.

Twittertop

Egyfajta magyar twitter ki-kicsoda. A twittertop.hu-n témákra lebontva találhatjuk meg a magyar csiripleőket. Sajnos, nem a teljes magyar mezőnyt monitorozza, hanem csak azok közül választhatunk, akik külön regisztráltak az oldalra. Egy felhasználó 3 témát (címkét) vehet fel, a témákon belül különböző szempontok alapján rangsorolják a felhasználókat, így könnyen megtalálhatjuk azokat, akik tényleg otthon vannak a saját témájukban. Miner A miner.hu eredetileg a magyar blogszféra keresőjének indult, de időközben bevezette a magyar twitteken való keresést is. A kereső adatbázisa a turulcsirip.hu-ra épül, ergo nagy valószínűséggel magyar felhasználók twittjei között kutathatunk.

Twitter kereső A twitter keresője is hasznunkra válhat, ha tudjuk használni. Az advanced keresést kihasználva rengetek, szempont alapján állíthatjuk be a keresésünket és elég pontos eredményeket is kapunk. (ahogy én próbáltam, ha területi beállítást is alkalmazunk hajlamos zérus eredményeket produkálni)

Szólj hozzá!

Címkék: keresés twitter turulcsirip twittertop twitter search

A bejegyzés trackback címe:

https://socialweb.blog.hu/api/trackback/id/tr661333157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása